Volem fomentar i construir col·lectivament discursos i projectes per visibilitzar la lluita feminista en la vida comunitària, donant protagonisme a les experiències subjectives de les participants. Acompanyar processos de creació i interacció amb les dones i  identitats dissidents que formen part de la comunitat.

Escola Feminista de Vilassar de Mar

Escola Feminista de Vilassar de Mar.

Espais de trobada i formació amb perspectiva de gènere per a dones i identitats dissidents amb l’objectiu de potenciar el coneixement mutu, l’aprenentatge actiu i comunitari, i la sororitat. Entenem “Escola”, doncs, no com un espai de transmissió vertical del coneixement sinó com un espai d’aprenentatge horitzontal i relacional en que els sabers són construïts a partir de les experiències i interessos de cadascuna de les participants en relació amb les altres, així com amb les talleristes.

Pressupostos participatius. Projecte presentat als pressupostos participats de VdM. Possibilitat de votacions del 22 de novembre al 12 de desembre a través de l’enllaç: https://participa.city/public/6167daf1731291615703ac82 o bé a través de l’APP de VdM.